Sedinte de Terapie

Sedintele de terapie au loc la centrul Armonia Bucuresti.


Despre Terapii

În primă fază(prima ședință)

Se explică în ce constă și cum decurge terapia,apoi se face o măsurătoare radiestezică a principalilor centrii energetici de pe corpul fizic.

Întotdeauna tratamentul(care constă în transmiterea energiei prin mâinile terapeutului către corpul pacientului) se face în corpul eteric(matricea de lumină a corpului fizic) deoarece are efect imediat în corpul fizic,emoțional,mental.

Efecte Imediate

Se observă o dinamizare a tuturor sistemelor corpului(sistemul circulator,sistemul digestiv,sistemul excretor,sistemul nervos(simpatic și parasimpatic),respirator..etc.

Din prima terapie se produce o armonizare a energiiilor subtile,care în timp duc la vindecarea pacientului(bineânțeles că trebuie practicat sistematic)

Energia

Energia merge direct către cauza bolii,așa că rezolvând cauza(care întotdeauna este de natură spirituală),efectul dispare de la sine(respectiv somatizarea pe care a dat-o dezechilibrul energetic)

Acestă Energie Vie are vibrația Iubirii(singura care funcționează întotdeauna în toate regnurile și pe toate planurile),iar efectul ei este armonia și vindecarea.

Terapeutul

Trebuie menționat că terapeutul nu este vindecător,adevăratul vindecător este corpul nostru a cărui inteligență extraordinară intră în rezonanță cu Energia emanată de către terapeut și-și face singur “ajustările”care-i sunt necesare.

Pacientul

Pacientul trebuie să înțeleagă că o afecțiune pe care noi ne-am produs-o pe parcursul a zeci de ani,poate,nu va fi rezolvată instantaneu ci numai cu insistență și constanță,necesitând timp și schimbarea anumitor obiceiuri nefaste pe care le-am perpetuat.

Avantaje

Marele avantaj al acestei metode de tratament este că e non invazivă(nedureroasă)și are întotdeauna numai efecte benefice pe plan fizic,emoțional,mental și spiritual,ducând la dezvoltarea armonioasă a ființei umane.

Tratamentele Reiki

Tratamentele Reiki sunt făcute de o persoană care are o iniţiere în această tehnică dată de un maestru, fie pe gradul I, II sau maestru. Cu cât gradul iniţierii este mai mare cu atât energia transmisă este mai puternică.

Servicii & Pachete

Studio Reikiho Bucuresti

Articole Reiki

Reiki este un sistem terapie energetică în care nu se folosește energia personală a terapeutului ci "energia universală" (rei = spirit, universal; ki = energie) Reiki Simboluri


De la medicatie la meditatie

Unde sunt spitalelele care vindeca pacienti fara medicamente?

In China, exista deja binecunoscutele spitale “medicineless” , in care pacientii aflati in faze terminale ale anumitor boli, se interneaza pentru a primi tratamente alternative, energetice si holistice, printre care si Reiki.

 • Cum functioneaza asta? Pacientul, aflat in faza terminala a unei boli, primeste recomandarea de la medicul care s-a ocupat de cazul lui (da, de la medic), pentru a se interna intr-un spital de tipul “medicineless” Cu recomandarea primita si cu fisa medicala, pacientul se interneaza in spital, unde este supus mai multor evaluari
 • In urma evaluarilor, se stabileste forma de tratament pe care bolnavul trebuie sa o urmeze pentru a se vindeca. Printre aceste forme de tratament, se afla si reiki, alaturi de acupunctura, aromoterapie, cromoterapie, regimuri alimentare stricte si alte terapii energetice.
 • Dupa efectuarea tratamentelor, se reevalueaza starea pacientului si se constata daca s-a produs procesul de vindecare, daca gravitatea bolii s-a diminuat, sau daca a stagnat.

Mai multe detalii despre aceste spitale si despre modul in care ele functioneaza puteti gasi accesand linkul: http://www.chilel.com/WhatIsChilelQigong/hospital.htm

img

Vindecarea Cancerului si Reiki

Incredibil, dar adevarat, exista in acest moment o lista intreaga cu spitale si studii stiintifice in care s-a evidentiat avantajul folosirii reiki in vindecarea cancerului. Lista cu cu cercetarile stiintifice poate fi accesata printr-un click pe linkul: http://www.cancer-support.eu/wellness/reiki/reiki-studies-and-use-in-hospitals conform studiilor, reiki s-a dovedit a fii foarte eficient in:

 • Depresii
 • Anxietate
 • Cancer
 • Ameliorarea durerilor post operatorii
 • Boli ale oaselor
 • Boli ale sangelui
img

Reiki si spitalele din SUA

Reiki a inceput sa ia amploare in spitalele de pe intreg teritoriul Americii, fiind recunoscut drept “eficient si totodata necostisitor in vederea tratamentelor diverselor afectiuni medicale cronice si acute”. Astfel, in mai multe spitale din SUA, doctorii si asistentele au inceput sa practice si reiki in paralel cu medicina clasica, pentru a putea ajuta pacientii pe toate caile posibile in vederea accelerarii procesului de vindecare.

 • Imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor
 • Eficientizarea costurilor deoarece tehnica nu necesita aparaturi, medicamente
 • Imbunatatirea relatiilor doctor-pacient
 • Ameliorarea durerilor post operatorii
 • Grabirea procesului de vindecare printr-o metoda non invaziva
img

© Viorel Latan. Toate drepturile rezervate. | Design by Design by W3layouts Coded by